Egy apa naplója

Elvesztem. Igyekszem visszatérni

2018. január 29. 21:33 - wocci

Innen szép felállni. Közel 1 év eltelt a legutolsó bejegyzésem után. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk ezalatt az idő alatt. Igyekszem röviden összefoglalni:

  • A szülésig minden zavartalanul ment, rendszeres kontrollok mellett értük el az augusztust
  • 1 nappal a kiírt dátum előtt született Áron.
  • Minden rendben ment, a szülészet megér egy külön bejegyzést, de röviden végtelenül kedvesek, és segítőkészek voltak, az orvosunk rettentő nyugalmat sugárzott, éreztük a szakértelmét, nagyon jól vezette a szülést

Kicsit Áronról:

Minden percünk élmény vele, nagyon jó baba, én marketinggyereknek hívom. Meghozza a kedvet egy kistesóhoz és nyugodtan gyakorolhat rajta bárki, nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott. 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, persze ehhez bevezettünk egy fix időpontot az életében, a 8 órai fürdetést. Pontosan tudja mikor fogunk menni fürdeni, szopizás után elalszik és reggelig gond nélkül elvan. Ezzel szemben napközben 1 max 2 órát alszik összesen.

Decemberben valószínűleg hazavittem valami betegséget, Ő és a feleségem is elkaptak valami nyavaját, tüdőgyulladás szerű tünetekkel kezelte a Doktornő. Antibiotikumot és hallert kapott. Szerencsére elég hamar, 1 hét alatt helyrejött. 

Most már gond nélkül hasra fordul, szereti a banánt és imád sikítozni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyapanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr9413614875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vwpolo · http://edrink.blog.hu 2018.01.29. 21:38:08

Végre új poszt :) Legyen legalább heti 1 új! :D

wocci 2018.01.29. 21:39:36

@vwpolo: Köszönöm az észrevételt, igyekszem eleget tenni a kérésnek :)
süti beállítások módosítása